koken voor mannen

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • Friday 9 June 2017 19u00 - 22u00
Ferme Quebec bij Peter & Sabine Masschelein - WATERSTRAAT 5, 8920 POELKAPELLE

Verslag

Na de succesvolle initiatie BBQ in 2016, gingen we een stapje verder. Philip Decru bracht ons de kneepjes van het vak bij, voor het bereiden van verfijnde sausjes
Tijdens een avondvullend programma gingen we dit jaar aan de slag om sausen te maken die de barbecue gerechten moeten optillen naar een hoger niveau.
Philip maakte ons wegwijs in de goede praktijk van het maken van sausen vertrekkende vanuit kwaliteitsvolle basisingrediënten.
We maakten een  zestal sausen. Dit ‘maken’ ging natuurlijk vergezeld van een drankje, en uiteraard proefden we onze sausen bij een lekker stukje vlees op de barbecue.

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
Philip Decru, hobbykok met jaren horeca-ervaring
Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Poelkapelle
Meer weten?
Prijs
€ 20,00
Reservatie
via mail : zie uitnodiging
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen. xxx

Vragen? Contacteer organisator

Meer activiteiten