Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten
Wanneer
- Friday 9 June 2017 19u00 - 22u00
Ferme Quebec bij Peter & Sabine Masschelein - WATERSTRAAT 5, 8920 POELKAPELLE
Verslag
Na de succesvolle initiatie BBQ in 2016, gingen we een stapje verder. Philip Decru bracht ons de kneepjes van het vak bij, voor het bereiden van verfijnde sausjes
Tijdens een avondvullend programma gingen we dit jaar aan de slag om sausen te maken die de barbecue gerechten moeten optillen naar een hoger niveau.
Philip maakte ons wegwijs in de goede praktijk van het maken van sausen vertrekkende vanuit kwaliteitsvolle basisingrediënten.
We maakten een zestal sausen. Dit ‘maken’ ging natuurlijk vergezeld van een drankje, en uiteraard proefden we onze sausen bij een lekker stukje vlees op de barbecue.
Praktisch
Artiest / Spreker / Gids
Philip Decru, hobbykok met jaren horeca-ervaring
Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Poelkapelle
Meer weten?
Prijs
€ 20,00
Reservatie
via mail : zie uitnodiging
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten